Ak ste ešte neochutnali French toast – toast nasladko, robíte veľkú chybu! Úžasná mňamka, ktorá sa dá urobiť na raňajky, večeru aj snack a ešte aj zdravo.
Ak ste už aj French toast mali, nikdy neviete, kedy natrafíte na lepší! Treba skúšať a skúšať, až kým nepríde ten „najviac“ pravý.
Čo budeš potrebovať?
- celozrnný toastový chlieb
- 1 vajce
- mandľové mlieko
- škorica
- škoricový trstinový cukor
- kokosový olej
French toast – ako na to?
V jednej miske si zmiešame všetky „mokré“ ingrediencie – vajce, mandľové mlieko a celý balíček škoricového cukru.
V druhej miske si vymiešame „suché“ ingrediencie – škoricu so škoricovým cukrom, prípadne môžeme pridať ešte trošku trstinového cukru.
Rozpálime si panvicu a na lyžičke kokosového oleja opekáme z oboch strán toasty, ktoré sme si namočili v mokrej zmesi. Po opečení obalíme v škorici zmiešanej so škoricovým cukrom. Ozdobíme podľa fantázie, najlepšie sú s ovocím, ale môžu byť aj s tvarohom, poliate čokoládou, medom alebo javorovým sirupom.
Dobrú chuť!
0 komentárov